Ma 2019. október 15. Kedd Teréz napja van.
Választás 2019

Széchenyi 2020

E-ügyintézés

Belvizek megelőzése

area area area area area

Keresés a hírekben
Tájékoztató

Eseménynaptár
2019. október
HKSzCsPSzV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Összes naptár bejegyzés
» Hírek » Önkormányzati hírek
Falunap - 2019.

Tokodi Falunap

Az elmúlt hétvégén rendeztük meg településünkön a falunapi programokat.

Pénteken dr. Robotka Imre helyi alkotóművész festményeiből, rajzaiból összeállított gyönyörű kiállítás megnyitóján voltunk az Alkotóházban. Itt fogadtuk a falunapra érkező Homoródalmás testvértelepülésünk küldöttségét.

Szombaton a focikupával indult a nap, nyolc csapat részvételével. A helyi mesterszakácsok által készített ebédre megérkezett két felvidéki testvértelepülésünk küldöttsége is, Csata, és Nána polgármestereinek vezetésével. A rendezvényen táncos, és zenei programok követték egymást.

A délután folyamán Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, ünnepélyes keretek közt Megyezászlót adományozott Tokod településnek. Örömmel láttuk, hogy megtelt érdeklődőkkel a Kantin udvara.

Éjszakába nyúló mulatsággal zárult a szombati nap.

Vasárnap a helyi Csillagfény Mazsorettcsoport által szervezett XII. Tokodi Mazsorettfesztivál kínált színvonalas programot, sok érdeklődőt vonzva.

Elmondhatjuk, hogy egy sikeres, sok látogatót vonzó rendezvény volt Tokodon.

Köszönetemet fejezem ki a szereplőknek: Csillagfény Mazsorett Csoportnak, a Jumping Kertvárosnak, az Elite Dance Stationnek, a Mesevár Óvoda Néptánc-csoportjának, az Ízisz Gyöngyszemei Hastánc Csoportnak, a Pá-Di-Di Táncegyüttesnek.

Köszönet a támogatóknak: Farkas Lajosnak, György Istvánnak, Kriska Róbertnek, Egri Józsefnek.

Köszönöm a segítők, a szervezők, a Mesevár Óvoda munkatársai, az Önkéntes Tűzoltók, a Polgárőrök, a Tokod SE, a Helytörténeti Kultúrmisszió munkáját, akik nélkül mindez nem jöhetett volna létre.

 

Tóth Tivadar

polgármester